fbpx

foto | Kim Kardashian a lansat o colecție de măști de protecție. Ce trebuie să facă doritorii pentru a intra în posesia uneia?

Kim Kardashian a trecut de la cosmetică și lenjerie la… măști de protecție. Stocul s-a epuizat după o oră de la lansare, iar fanii vedetei abia așteaptă să intre în posesia unui produs.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La crearea acestora se păstrează conceptul tradițional aplicat de Kardashian: măștile sunt disponibile în cinci tonuri, potrivite pentru fiecare tip de piele. Acestea sunt confecționate din nailon și lycra și costă opt dolari.

Chiar dacă brandul a declarat că nu sunt făcute pentru a preveni răspândirea virușilor, inclusiv a noului coronavirus, măștile au fost sold-out în doar o oră de la lansare.

În urma unei oferte atât de mari, compania a afirmat că un nou stoc va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, cei dornici să intre în posesia unei măști trebuie să se înregistreze pe o listă de așteptare, pentru a primi o notificare în momentul în care produsul redevine disponibil.

Aparent, pandemia nu afectează în niciun fel situația financiară a familiei Kardashian/Jenner. Kylie a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv cea mai tânără miliardară self-made din lume, iar averea lui Kanye West pare că a ajuns la cifre impresionante.

Totuși, atât Kim, cât și Kylie au făcut mai multe acte de binefacere, donând câte un milion de dolari persoanelor afectate de pandemie.

Foto: stuff.co
Foto: stuff.co

 

Articole asemănătoare

Back to top button