fbpx

foto | „Îți mulțumesc că m-ai făcut să mă îndrăgostesc de Moldova”. Surpriza neobișnuită pregătită de Jasmin pentru Ilan Șor de ziua sa

Primarul degrevat al orașului Orhei, Ilan Șor, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Cu această ocazie, soția sa, Jasmin, i-a pregătit un cadou inedit, despre care a povestit într-o postare pe contul său de Instagram.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În descrierea fotografiei pe care a împărtășit-o cu prietenii virtuali, Jasmin a scris cât de mult iubește să dăruiască cadouri și cât de special este darul pe care l-a pregătit pentru Ilan Șor.

„Îmi place să ofer daruri și îmi place să văd bucuria pe fețele celor dragi când ajung până la capăt. Astăzi am făcut-o perfect. Ideea unui cadou de ziua lui Ilan s-a născut spontan. Ce este cel mai scump pentru soțul meu după familie? – A doua familie, casa lui, Orhei, Ilan a investit atât de mult în Orhei ca el să înflorească, câte nopți a petrecut în birou la locul de muncă, câte idei pentru îmbunătățirea orașului a reușit să le implementeze în cel mai scurt timp!

Știi, dragule, că întotdeauna susțin oricare dintre angajamentele tale, deoarece apreciez faptul că ești atât de devotat muncii tale, îți mulțumesc că m-ai făcut să mă îndrăgostesc de Moldova. Și astăzi aș vrea să aduc o mică contribuție la ceea ce faci tu cu o dragoste deosebită – să-ți dărui ție și Orheiului un nou carusel. Aceasta va fi cărămida mea în fundația unei noi Moldove, pe care tu și colegii tăi o construiți zi de zi. La mulți ani, dragule!”, a scris Jasmin.

Postarea a fost apreciată de peste 6000 de internauți, care nu au ezitat să laude surpriza pregătită de Jasmin și să-l felicite pe liderul Partidului Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button