fbpx

foto | Interact a dat start recrutărilor! Cum poți deveni membru al unei familii de tineri ingenioși și activi social

Clubul Interact Chișinău a dat start recrutărilor din acest an. Echipa este în căutare de noi membri dornici de a se dezvolta și a se implica activ în societate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care fac deja parte din familia Interact promit să ofere o atmosferă caldă, de familie, un loc ce îți permite să te dezvolți pe plan personal și profesional, dar și să contribui la îmbunătățirea societății în care trăiești.

„Pentru membrii clubului, anii de activare aici au fost anii în care și-au dezvoltat la maxim spiritul de echipă și capacitatea de a se organiza, iar pe lângă aceasta, au cunoscut oameni frumoși la suflet și au format prietenii durabile”, spun cei de la Interact.

Eligibili să aplice sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, iar cei care sunt deja în clasa a 12-a – nu mai pot aplica. Șansele de a fi selectat/ă sunt pentru toți egale, căci nu este nevoie de multă experiență în voluntariat, ci de dorință de a te implica.

Doritorii de a aplica trebuie să completeze formularul de înscriere. Ulterior, la sfârșitul lunii, vor fi contactați cei care au trecut în etapa următoare. Termenul limită este 26 septembrie.

Interact Club Chișinău este o organizație neguvernamentală, apolitică și areligioasă, formată din tineri de până la 18 ani, determinați să producă o schimbare. Activitatea clubului constă în organizarea evenimentelor destinate dezvoltării, dar și recrearea tinerilor, cât și realizarea actelor caritabile.

Articole asemănătoare

Back to top button