fbpx

foto | Inimile calde înving și cel mai năprasnic ger. Un moldovean va alerga în cel mai rece loc de pe Pământ pentru o cauză nobilă

În aceste clipe Dmitri Voloshin se află la Tomotr, Federaţia Rusă, regiune recunoscută ca fiind cel mai rece loc de pe planetă. Moldoveanul parcurge un maraton pentru ca toată lumea să afle despre Eva, care luptă cu o paralizie cerebrală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Motivația lui Dmitri Voloshin a fost însăși curajul și voința de fier de care a dat dovadă această fetiță. Moldoveanul își doreşte cu tot dinadinsul să îi ofere o mână de ajutor. Omul de afaceri realizează că nu îi stă în puteri să o ajute de unul singur, de aceea depunând eforturi extraordinare acesta face un apel către societate. Pentru ca Eva să învingă boala, este nevoie să adune căldura multor inimi sensibile.

Cu această ocazie Dmitrii a lansat proiectul Unfrozen și speră că în curând cât mai mulți se vor alătura inițiativei și îi vor oferi Evei șansa la recuperare.

În același timp, pentru a reuși să sensibilizeze și să demonstreze că nimic nu e imposibil s-a dus tocmai până la Polul Nord pentru a parcurge un maraton la -50 de grade Celsius.

Și-a dat o provocare grea, dar cu un scop puternic. Într-o postare făcută pe Facebook, Dmitri povestește despre cum au decurs antrenamentele și despre festele pe care le-a jucat natura lui și echipei. De asemenea, acesta spune cât de groaznic este să alergi în întuneric, la -48 de grade, știind că rămâi doar tu și drumul, relatând câtă încredere și susținere a primit în tot acest timp de la prietenii săi, cu care are același scop comun – să o salveze pe Eva.

În aceeași postare, Voloshin îi invită pe toți să facă cunoștință cu Eva Pismeniuc și să afle povestea ei.

Foto: Dmitri Voloshin via Facebook

 

Articole asemănătoare

Back to top button