fbpx

foto | Încă o medalie pentru polițista Natalia Cipilencu. Ofițera a cucerit titlul de Campioană Națională la sărituri în lungime

Angajata Poliției Republicii Moldova, Natalia Cipilencu, a participat la un concurs național, obținând locul întâi în cadrul competiției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra polițistă a cucerit locul I la competiții internaționale, jocurile balcanice, primele Jocuri Olimpice Europene și la Campionate Naţionale atât la sezonul de iarnă, cât și de vară începând din anul 2010.

Puțin timp în urmă, Cipilencu a mai luptat pentru medalie și la Concursul Republican de Atletism, organizat sub egida Federației de Atletism, câștigând aurul la competiția municipală de atletism, la proba de sărituri în lungime.

Natalia Cipilencu are 27 de ani și activează din 2014 în cadrul Direcției generale securitate publică a Inspectoratului General al Poliției, reușind să găsească un echilibru între a fi polițistă și a face sport.

Citește și: Eroina Săptămânii. Știe să-și apere țara și să o facă mândră. Natalia Cipilencu – polițista câștigătoare de la atletism

Articole asemănătoare

Back to top button