fbpx

foto | Încă o localitate din raionul Orhei va fi iluminată la inițiativa Partidului ȘOR: „Suntem singurul partid care ne onorăm promisiunile”

Încă un sat din raionul Orhei va beneficia de iluminat stradal, în cadrul unui proiect susținut de Ilan Șor și echipa Partidului ȘOR. Startul lucrărilor a fost dat azi la Mălăiești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această localitate va fi instalată o rețea electrică de 1500 de metri și instalate 170 de corpuri de iluminat. Trei noi posturi de transformare vor fi instalate în localitate, iar lucrările vor fi executate într-un termen restrâns.

Liderul Partidului ȘOR a declarat, cu ocazia demarării proiectului de la Mălăiești, că toate satele cu primari din partea formațiunii vor avea iluminare stradală, așa cum au promis în campania electorală.

„Suntem singurul partid care ne onorăm promisiunile pe care le dăm oamenilor. Nu suntem palavragii, noi nu facem politică deșartă, ci muncim zi de zi pentru oameni. Așa vom continua. Angajamentul nostru de a construi Europa în Moldova rămâne în vigoare”, a susținut Șor.

Amintim că, acum câteva zile, pe 24 mai, în satul Tabăra din raionul Orhei a fost dat în folosință un nou sistem de iluminare stradală. Un proiect similar va fi finalizat, în curând, în satul Neculăieuca. De la începutul anului curent, în mai multe localități din țară au fost implementate proiecte de iluminare stradală.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul ȘOR promite că va implementa proiecte de iluminare stradală în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei

Precizăm că reprezentanții formațiunii au câștigat alegerile locale din toamna trecută în 29 dintre cele 38 de primării din raionul Orhei. Ample lucrările de iluminare stradală sunt realizate în prezent în orașul Taraclia din sudul țării.

Articole asemănătoare

Back to top button