fbpx

foto | Încă două localități din raionul Orhei vor avea iluminat public în cadrul proiectelor inițiate de Partidul ȘOR

Echipa Partidului ȘOR a început implementarea proiectelor de iluminat public încă în două localități din raionul Orhei. Astăzi, lucrările au început în comunele Morozeni și Crihana, care au o populație totală de aproximativ 3000 de locuitori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cele două sate vor fi montate, în total, peste 660 de LED-uri și 25 de kilometri de rețea electrică. Toate punctele de transformare a curentului urmează a fi modernizate. La fel, aici va funcționa un sistem inteligent de conectare/deconectare a luminii la anumite ore.

Ilan Șor, care este inițiatorul proiectului, susține că locuitorii celor două comune se vor bucura în curând de sisteme moderne de iluminat public, condițiile de viață vor deveni mai confortabile și mai sigure, iar obiectivul formațiunii politice de a transforma țara se realizează pas cu pas.

„Noi oferim oamenilor speranța că situația în țară poate fi schimbată. În locul politicienilor mincinoși vine un partid care este capabil să facă transformări. Un partid care își propune cu adevărat să ridice nivelul de viață, să renască satele și țara întreagă. Am primit multe mesaje de la locuitorii satelor în care deja am implementat asemenea proiecte. Oamenii îmi scriu că localitățile prind viață – seara se adună în centru și discută despre schimbări, fac planuri. Mulți dintre ei au devenit mai activi în viața socială”, declară liderul Partidului ȘOR.

Amintim că, actualmente, în raionul Orhei sunt în toi lucrările pentru implementarea proiectelor de iluminat stradal în alte câteva zeci de localități. De la începutul anului, inițiative similare au fost definitivate în alte câteva comune și sate, dar și în localități din raionul Fălești și Criuleni. Un proiect ambițios de iluminat public este implementat și în orașul Taraclia, care va deveni, până la Ziua Independenței Republicii Moldova, cel mai iluminat oraș din regiunea de sud a țării.

Pentru 2020, Partidul ȘOR își propune să implementeze proiecte de iluminat public în peste 100 de localități din țară. Formațiunea politică și-a asumat angajamentul în fața cetățenilor că va implementa proiecte de iluminat stradal în toate localitățile cu primari din partea echipei lui Ilan Șor, iar în raionul Orhei va ilumina toate cele 74 de sate și comune, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button