fbpx

foto | Încă 8 familii din Orhei și-au realizat visul: Au primit apartamente sociale pentru care vor plăti doar 500 de lei pe lună

Încă 8 familii din municipiul Orhei și-au realizat visul, după ce administrația publică locală a orașului le-a înmânat cheile de la noile apartamente sociale. Tinerele familii vor locui în apartamente moderne pentru care vor achita 500 de lei lunar, timp de 35 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apartamentele cu suprafața de 55 de metri pătrați sunt date în exploatare în variantă albă, beneficiind de geamuri termopan, ușă la intrare, sistem de căldură autonomă, dar și de toate comunicațiile.

Noile blocuri sunt construite pe un teren de peste 6000 metri pătrați, amplasat în cartierul Nordic al mun. Orhei.

Foto: orhei.md
Foto: orhei.md


Amintim că, proiectul „Locuințe Sociale” a fost lansat în luna septembrie 2017, la inițiativa primarului degrevat de Orhei, Ilan Șor. Potrivit proiectului, în premieră pentru Republica Moldova, beneficiarii programului vor achita timp de 35 ani o rată simbolică de doar 500 lei pentru locuință, fără dobândă.

Acest proiect este destinat angajaților din sectorul bugetar și tinerelor familii, iar Primăria Orhei a elaborat și aprobat un regulament în baza căruia sunt depuse cereri și sunt acordate locuințele sociale.

Articole asemănătoare

Back to top button