fbpx

foto | În mai puțin de-o lună, chișinăuienii se vor putea bucura de complexul sportiv din parcul „Valea Trandafirilor”. Lucrările – pe ultima sută de metri

Potrivit primarului interimar general al mun. Chișinău, Ruslan Codreanu, până pe 1 iunie, skateparkul și cele 5 terenuri de sport ce se construiesc în parcul „Valea Trandafirilor” vor putea fi utilizate deja de locuitorii și oaspeții capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a-și dovedi vorbele, Codreanu a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la fața locului.

„Lucrările de amenajare a complexului sportiv din Parcul Valea Trandafirilor sunt pe ultima sută de metri. Skateparkul și cele 5 terenuri de sport vor fi gata până la 1 iunie, a scris funcționarul.

Foto: Ruslan Codreanu via Facebook

Amtintim că, anterior, Ruslan Codreanu a specificat că cele cinci terenuri care vor fi amenajate în parc vor fi destinate pentru mini-fotbal, badminton, volei, baschet și skateboard. Primarul interimar a menționat că va fi reabilitat havuzul de la intersecţia străzilor Decebal şi Trandafirilor, iar lucrările vor costa peste 30 milioane de lei.

Citește și:

foto | Gata cu grătarele la Valea Trandafirilor. Toate foișoarele din parc au fost astăzi evacuate

foto | Havuzul din Parcul Valea Trandafirilor „îmbracă” straie noi. Chișinăuienii vor putea admira dansul jeturilor de apă sub lumina a zeci de beculețe

video | Nici nu a fost renovat până la capăt, că deja a și fost vandalizat. Parcul „Valea Trandafirilor”, ținta unor tineri „puși pe rele”

Articole asemănătoare

Back to top button