fbpx

foto | În loc de roți, cărămizi. O șoferiță din Chișinău și-a găsit mașina dezmembrată

O șoferiță din Chișinău a avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineață, după ce și-a găsit mașina furată de roți. Vehiculul era parcat chiar lângă blocul în care locuiește, aflat în cartierul Poșta Veche.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducătoarea mașinii zice că a fost șocată când a văzut că în locul roților stau niște cărămizi, de care se sprijină automobilul.

„Locuiesc vizavi. Dimineață m-am trezit, am luat copilul și am vrut să urcăm în mașină. Când m-am uitat, aceasta nu are roți. Nu văzusem inițial, pentru că erau parcate alte mașini alături și nu am observat”, a declarat Lilia Cuciuc, pentru tv8.md.

Șoferița a mai adăugat că nu doar ea a fost victima unor astfel de neplăceri, menționând că săptămâna trecută, tot în regiunea blocului, o mașină a ars, iar cu două săptămâni în urmă, necunoscuții au spart un alt vehicul, pe care l-au furat de registrator și casetofon. De curând, tot la această parcare, cineva a încercat să fure și parbrizul de la mașina unui vecin.

În acest context, femeia a apelat la ajutorul poliției, care caută acum suspectul și roțile furate. Dacă va fi găsit, vinovatul riscă până la patru ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button