fbpx

foto | În două sate de la nordul țării au fost inaugurate terenuri de joacă la inițiativa Partidului ȘOR: „Este o sărbătoare dedicată copiilor și familiilor”

Două terenuri de joacă au fost inaugurate recent de Partidul ȘOR în localități de la nordul țării. Spațiile pentru copii au fost date în exploatare în comunele Elizavetovca, din raionul Dondușeni, și Coteala, din raionul Briceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La evenimentele de inaugurare a obiectivelor, construite în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat la sfârșitul lunii iulie de Ilan Șor, au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului ȘOR, copii și părinții acestora.

Într-un mesaj de felicitare adresat locuitorilor din aceste sate, Ilan Șor a reiterat promisiunile de a repara drumurile și instala sistem de iluminat public.

„În acest an, în satele conduse de primarii Partidului ȘOR vom instala iluminat public și terenuri de joacă, iar la anul vom renova drumurile, după care vom aduce în ordine grădinițele și școlile. Îmi propun să construiesc o Moldovă puternică, frumoasă și bogată, așa cum procedăm cu succes, de câțiva ani, în Orhei. Sunt sigur că împreună cu echipa mea vom reuși”, a dat asigurări Șor.

Primarul de Coteala, Mircea Crăciun, a menționat că în localitate vor fi implementate și alte proiecte importante.

„Vom realiza și proiectul ce ține de iluminatul stradal. Partidul ȘOR este un partid care face fapte bune pentru oamenii, ne va ajuta să dezvoltăm și infrastructura satului nostru”, a declarat edilul.

La rândul său, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR, Violeta Ivanov, le-a comunicat cetățenilor că proiectele formațiunii urmăresc îmbunătățirea vieții oamenilor.

„Evenimentul de azi este o sărbătoare dedicată copiilor și familiilor. Asta este tot ce are mai scump o țară. Copilașii noștri merită să aibă mai multe oportunități pentru educație și dezvoltare. Ei trebuie să fie învățați de mici că avem o țară frumoasă, pe care trebuie s-o respecte și s-o iubească. În timp ce alte partide fac politică – nu mai înțelegem de care – Partidul ȘOR muncește, transformă țara. Vom munci și vom fi alături de cetățeni, a punctat Ivanov.

În același timp, primarul comunei Elizavetovca din raionul Dondușeni, Alexandr Pastuh, i-a asigurat pe cetățenii veniți la deschiderea terenului de joacă de faptul că alături de echipa lui Ilan Șor va continua să dezvolte localitatea.

„Am făcut și voi continua să realizez împreună cu echipa Partidului ȘOR multe lucruri frumoase pentru oameni. Echipa lui Ilan Șor demonstrează că poate schimba viața oamenilor”, a spus primarul de la Elizavetovca.

Locuitorii comunelor Coteala și Elizavetovca au fost felicitați și de președinții organizațiilor teritoriale ale Partidului ȘOR din raioanele Briceni și Dondușeni.

Precizăm că, pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Până acum au fost construite și inaugurate șase astfel de spații în localități rurale din diverse raioane ale țării.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button