fbpx

foto | În capitală va avea loc un protest cu genericul „O viață nouă”. Apelul făcut de Voronin și Șor

O amplă campanie de informare cu genericul „O viață nouă” se desfășoară în Republica Moldova, pentru a mobiliza cetățenii la protestul de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din capitală. În Chișinău, în Bălți și în alte orașe au fost instalate corturi, unde trecătorii sunt îndemnați să vină la manifestație și să-și exprime public nemulțumirea față de creșterea galopantă a prețurilor și de actuala guvernare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la mobilizare a fost lansat de fostul șef de stat, Vladimir Voronin, iar la scurt timp, la el s-a alăturat și Ilan Șor, care a chemat toate forțele, indiferent de preferințele politice, să dea dovadă de atitudine civică și să iasă în stradă, scrie TV6.

„Vom ajunge în situația în care oamenii, pur și simplu, nu-și vor putea procura produse și vor ajunge să sufere de foame. Asta e tot ce a adus Moldovei noua putere a PAS, în frunte cu Maia Sandu, în doar un singur an. Vă imaginați ce va fi cu țara noastră, dacă acești incompetenți vor mai rămâne la putere încă trei ani? Nu va mai rămâne nimic, nici măcar oameni. Cineva va muri de foame, iar ceilalți vor fugi. Va rămâne doar pământ pârjolit”, a menționat liderul Partidului Șor.

Potrivit sursei citate, între timp la mișcare s-au mai alăturat două formațiuni extraparlamentare: Partidul „Renaștere” și Partidul „Acasă Construim Europa”. Protestul va avea loc duminică, 19 iunie, începând cu ora 17:00.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button