fbpx

foto | Impact violent în apropiere de Peresecina. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au lovit frontal

Un accident cu implicarea a două automobile a avut loc în această dimineață, în apropiere de localitatea Peresecina. Un vehicul de model Mercedes s-a tamponat violent cu o altă mașină de model KIA, după ce a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc în jurul orei 09:20, pe traseul Orhei – Chișinău. În urma accidentului, la Spitalul raional Orhei au ajuns trei persoane, doi pasageri din KIA și unul din Mercedes, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite deschide.md.

Potrivit poliției, preliminar, vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului Mercedes, un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din localitatea Mândrești, raionul Telenești.

Bărbatul nu ar fi ținut cont de faptul că traseul era un pic umed și, posibil având viteză în curbă, ar fi pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal într-un alt automobil, care se deplasa regulamentar din partea opusă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Articole asemănătoare

Back to top button