fbpx

foto | Ilan Șor anunță că încă două localități din Orhei vor fi asigurate cu iluminat stradal

În alte două localități din raionul Orhei continuă lucrările pentru implementarea sistemelor de iluminat stradal. Este vorba despre satele Piatra și Jeloboc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cele două sate se instalează o rețea electrică cu lungimea totală de peste 20 de kilometri, dar și mai mult de 700 de corpuri de iluminat de tip LED. Toate cele șase posturi de transformare vor fi modernizate și va fi instalat un sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii la anumite ore.

Într-o adresare video, deputatul Ilan Șor a declarat că, până la sfârșitul anului, cu susținerea Partidului ȘOR, vor fi iluminate peste 100 de localități din țară.

„Modernizarea infrastructurii este prioritatea noastră și sunt sigur că vom realiza acest lucru. Pas cu pas, în loc de palavre, noi aducem Europa prin fapte acasă. Acesta este scopul pe care îl vom realiza”, a declarat Șor.

Comuna Piatra, din care fac parte cele două sate, are peste 2600 de locuitori. În același timp, zilele trecute au fost date în exploatare și lansate lucrări de iluminare stradală în alte câteva localități din raionul Orhei. De la începutul anului curent, în mai multe sate din diferite regiuni ale țării au fost deja implementate asemenea proiecte. La fel, cu susținerea personală a lui Ilan Șor, și în orașul Taraclia sunt realizate lucrări ample de iluminare stradală.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul ȘOR își propune să implementeze proiecte de iluminare stradală în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate ale raionului Orhei. Formațiunea politică susține într-un comunicat de presă că, dintre toate circumscripțiile uninominale din țară în care au fost aleși deputați la ultimele alegeri parlamentare, cele mai multe proiecte de infrastructură sunt implementate acolo unde a învins echipa lui Ilan Șor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button