fbpx

foto | Grav accident la Râșcani. Două persoane au decedat, iar altele trei sunt în stare gravă la spital

Două persoaner au murit, iar altele două sunt în stare gravă la spital, după ce două automobile s-au ciocnit frontal, în această dimineață, în jurul orei 07:40, în orașul Râșcani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar se cunoaște că în accident au fost implicate două automobil de marca Volkswagen și Audi. În urma impactului, o femeie de 41 de ani, pasageră din Volkswagen, a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Șoferul Volkswagen-ului a fost transportat la spital, însă din nefericire a murit la scurt timp după internare. Alte două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit Poliției, conducătorul automobilului Volkswagen în vârstă de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile climaterice, iar în curbă nu s-a isprăvit cu conducerea autoturismului și a ieșit pe contrasens. Ca rezultat, acesta s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism de marcă Audi, la volanul căruia era un tânăr de 28 ani.

În urma accidentului rutier, doi pasageri care se aflau în automobilul Volkswagen au decedat, șoferii ambelor autoturisme și pasagerul din Audi au fost transportați la spitalul din Râșcani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button