fbpx

foto | Gonea fără frică. Un șofer, surprins de radarul poliției cum „zboară” cu 230 de km/h pe o șosea din Ștefan Vodă

Se pare că nici amenzile usturătoare, nici retragerea permisului de conducere și nici accidentele groaznice care deja au avut loc pe traseele din țară nu-i mai sperie pe unii șoferi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este și cazul unui conducător auto care a fost surprins, pe 7 iulie, de radarul poliției în timp ce „zbura” cu 230 de km/h pe o șosea din Ștefan Vodă. Mai mult decât atât, după ce a fost verificat, s-a constat că șoferul, în vârstă de 41 de ani, mai avea alte patru încălcări ale prevederilor Regulamentului Circulaţiei Rutiere, tot pentru depășirea limtei de viteză.

Fără frică este și un alt tânăr de 19 ani care care conducea în aceeași zi cu 163 km/h. Nici acest șofer nu este la prima abatere a Regulamentului Circulaţiei Rutiere. În ultimul an a depășit limita de viteză, a parcat neregulamentar și a încălcat marcajul rutier. Ambii conducători auto au fost sancționați conform Codului Contravențional al Republicii Moldova.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește că viteza rămâne a fi atât în topul încălcărilor comise de conducătorii auto, cât și factorul nr.1 de generare a accidentelor rutiere. Și asta din păcate, pentru că șoferilor le este frică mai mult de amenzi, decât de moarte, spun polițiștii.

Articole asemănătoare

Back to top button