fbpx

foto | Focul i-ar fi luat viața. Cadavrul unui bărbat, depistat după lichidarea unui incendiu la Cornești

În după amiaza zilei de ieri, 22 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Cornești, raionul Ungheni. În urma stingerii flăcărilor aceștia au depistat în încăperea unde s-a produs incidentul cadavrul unui bărbat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:23. La fața locului s-au deplasat două echipaje de intervenție ale pompierilor. Acestea au stabilit că o cameră dintr-un apartament este cuprinsă de flăcări. Pompierii au lichidat focul, iar în procesul de intervenție au stabilit că în încăpere se află cadavrul unui bărbat. Potrivit IGSU, acesta s-ar fi intoxicat cu produsele arderii.

În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din locuință. Specialiștii urmează să stabilească toate circumstanțele și cauza producerii arderii.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 415 incendii în care și-au pierdut viața 45 de persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button