fbpx

foto | Era convins că a învins boala, când medicii i-au descoperit o nouă tumoare. Ajută-l pe Dorin să lupte cu leucemia

Este la vârsta când ar trebui să se bucure cel mai mult de viață, dar leucemia este cea care îl ține țintuit în saloanele spitalelor. Dorin Guzun, un tânăr de 27 de ani, luptă să învingă leucemia, iar pentru a ieși victorios are nevoie de susținerea noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre ultimii ani din viață, tânărul povestește cu amar, dar speră că oamenii cu inimă mare să-l susțină pentru a părăsi odată și pentru totdeauna patul de spital.

„În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată”, spune Dorin.

Pentru intervenția și reabilitarea sa, tânărul are nevoie de 136.000 de euro, o sumă impunătoare pe care nu o poate aduna de unul singur. Până acum s-au adunat puțin peste 46.000 de euro, de aceea vine cu un apel către lumea mărinimoasă.

„În prezent, am nevoie urgentă de un transplant de măduvă osoasă, care mă va ajuta să înving boala o dată pentru totdeauna. De aceea aș dori să apelez la Dvs. pentru ajutor, tratamentul este foarte costisitor, iar familia mea nu are așa sumă de bani. Singura mea speranță sunt oamenii generoși, care pot să mă ajute și să-mi salveze viața”, este mesajul tânărului.

Dacă vrei și tu să-l ajuți pe Dorin să învingă boala, poți dona online aici sau expediind un sms, echivalentul a 45 de lei, cu conținutul 393 la:

– 2910 (abonații Unite)

– 2910 (abonații Moldcell).

Articole asemănătoare

Back to top button