fbpx

foto | Emană iubire prin zâmbete și îmbrățișări. Cristina Gheiceanu a dezvăluit care este numele micuței sale drăgostoase

Cristina Gheiceanu și soțul său, Ovidiu, au primit în viața lor, de curând, un frumos cadou de la destin. Fetița lor a venit ca o rază de soare în familia celor doi și a dat și mai multă culoare cuplului. Cel puțin asta redau fotografiile pline de emoții ale acestora.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, mămica bloggeriță a dezvăluit fanilor curioși de pe Instagram, așa cum a și promis, ce nume au ales pentru micuța lor. Moldoveanca a atașat o fotografie cu puiul lor de fericire, împreună cu o descriere emoționantă.

„Bună ziua, lume frumoasă! Numele meu este Adela. Am 3,2 kg și 49 cm. Îmi place să mănânc foarte mult, îmi place să îmbrățișez și îmi ador părinții. Chiar dacă nu pot vorbi acum, pentru că încă sunt mică, le dăruiesc zâmbete. Acesta este modul meu de a le arăta dragostea pe care o am!”, este scris în descrierea imaginii.

Foto: Cristina Gheiceanu via Instagram

Amintim că Adela a apărut pe lume pe 3 martie, iar de atunci, dragostea este împărțită la trei. După ce a trecut prin frumoasa experiență, bloggerița a venit cu mai multe detalii despre cum a decurs nașterea și despre fetița sa.

Articole asemănătoare

Back to top button