fbpx

foto | Elevii de la Școala de tip internat din Bender au vizitat Guvernul. Ce activități au fost pregătite pentru aceștia?

În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Biroul politici de reintegrare, sub auspiciul Viceprim-ministrului  Cristina Lesnic, a realizat un program diversificat de evenimente pentru micuții de la școala de tip internat din Bender.

Astfel, pe 24 mai, elevii au vizitat cea mai mare Dioramă Feroviară din Republica Moldova, au fost la Fabrica de sticlă din Chișinău, la Muzeul Militar al Centrului de Cultură și Istorie Militară al Ministerului Apărării, Guvernul și au fost la cinema.

Potrivit unui comunicat emis de Birou, în cadrul vizitei la Executiv, elevii și profesorii au discutat într-o atmosferă neformală cu Viceprim-ministrul pentru reintegrare și au recitat poezii despre copilărie și familie, iar dascălii au povestit despre activitatea școlii-internat.

Spre sfârșitul zilei, reprezentantul Biroului a însoțit grupul de elevi și profesori la cinema pentru a viziona un film artistic.

Foto: gov.md

Articole similare

Close