fbpx

foto | Drum asfaltat printre piloni de electricitate la Strășeni. Care este explicația Administrației de Stat a Drumurilor?

Astăzi, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o porțiune de drum de la Strășeni. Internauții s-au amuzat de faptul că în mijlocul traseului sunt amplasați piloni de electricitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare, Administrația de Stat a a Drumurilor a emis un comunicat și a explicat situația. Conform autorității, pe sectorul vizat circulația este interzisă pentru autovehicule, iar traficul va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi relocați pilonii din imagine.

De facto, stratul de fundație din imediata apropiere a stâlpilor a fost amenajat pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora. În scurt timp pilonii urmează a fi scoși, iar apoi sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua.

Internauții nu au ezitat să facă haz de necaz de situație. Unii au presupus că „traseul a fost făcut pentru instruiri” și că „traseul este făcut pentru BMW”, iar alții au menționat că așteaptă un asemenea proiect și pe str. Albișoara din capitală.

Foto: Dumitrița Mistreţ – Antir via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button