fbpx

foto | Două mașini, grav avariate în urma unui accident din sectorul Buiucani. Care a fost cauza impactului?

Un accident violent a avut loc ieri, 30 aprilie, în sectorul Buiucani al capitalei. Două mașini au fost grav avariate după ce s-au tamponat la intersecția străzilor Țărînii și 27 Martie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă Natalia Stati ne-a relatat că poliția a fost sesizată la ora 18:30. Un echipaj al secției documentare s-a deplasat la fața locului pentru a face investigațiile necesare. Oamenii legii au stabilit că în accident sunt implicate două unități de transport: un automobil de model Dacia, condus de un șofer de 24 de ani, și un automobil cu marca Toyota, condus de un șofer de 40 de ani.

În urma impactului, automobilul Toyota s-a răsturnat, însă din fericire nici o persoană nu a fost rănită. Preliminar, vinovat s-ar face șoferul automobilului Dacia care nu ar fi cedat trecerea.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și amendă în mărime de 1500 de lei.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button