fbpx

foto | Dorin Chirtoacă a vizitat expoziția de autobuze din PMAN: „Motanu’ Codreanu ne minte. Autobuzele sunt la mâna a doua”

Liberalul Dorin Chirtoacă a mers astăzi să inspecteze cele 31 de autobuze expuse în Piața Marii Adunări Naționale de compania care a câștigat licitația organizată de Primărie pentru procurarea unor unități de transport nou pentru Chișinău. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, după ce le-a analizat până și sub capotă, Chirtoacă a spus că autobuzele, de fapt, nu ar fi noi, acuzându-l pe edilul interimar, Ruslan Codreanu, că ar minți locuitorii capitalei.

„Motanu’ Codreanu ne minte. Autobuzele nu sunt noi. Sunt la mâna a doua. Plahotniuc și cu Dodon, nu-i cam scump 125.000 de euro pentru un autobuz second-hand? Prețul lor, în mod normal, este cam de două ori mai mic. Din datele găsite pe ele anul de fabricație ar fi 2017. Câte sute de mii de kilometri au la bord?

Este drept, autobuzele au fost spălate înainte, li s-a făcut un „marafet”, dar oricum se văd urmele de folosire. Invităm toți doritorii în PMAN să se convingă. Le-au și expus, în plină campanie electorală. Vor să ne aibă cu totul de proști. Pentru cei care vor pune întrebări, de ce ACUM am prezentat informația, investigația a fost făcută azi dimineață. Cându și Sîrbu, care se plimba și ei cu autobuzul, nu au de spus nimic?”, a scris Dorin Chirtoacă, într-o postare pe Facebook, publicând și mai multe fotografii cu neregulile depistate în unitățile de transport.

Am încercat să obținem o explicație din partea Primăriei, însă serviciul de presă nu ne-a răspuns la telefon. De menționat că, la ședința serviciilor Primăriei, Ruslan Codreanu a spus că „toate întrebările ce țin de amplasarea autobuzelor în PMAN mai bine ar fi să-l întrebați pe agentul economic”.

Articole asemănătoare

Back to top button