fbpx

foto | Doi moldoveni, internați într-un spital din Germania, după ce au fost implicați într-un grav accident în lanț

Doi cetățeni ai Republicii Moldova au ajuns într-un spital din Germania, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident, aceștia alegându-se cu leziuni grave.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei germane, accidentul s-a produs în dimineața zilei de întâi martie, în jurul orei 05:00, în apropierea orașului Dornstadt. Microbuzul moldovenilor, care se îndrepta către orașul Stuttgart, s-a izbit violent de un camion care era parcat neregulamentar pe marginea drumului.

În spatele mașinii mai mergea un alt vehicul a cărui șofer nu a reușit să reacționeze, lovindu-se cu forță de microbuzul deja avariat. În urma accidentului în lanț, patru persoane au fost grav rănite, printre care și cei doi moldoveni, care au suferit leziuni la nivelul capului și a picioarelor.

Bărbații au fost transportați de urgență la un spital din apropiere, unde unuia dintre ei i s-a făcut o operație la un membru, iar celălat primește îngrijiri. Medicii susțin că starea lor de sănătate este stabilă, însă este necesar să rămână în continuare internați.

Articole asemănătoare

Back to top button