fbpx

foto | Dăm corect startul pregătirilor de școală! Sfaturi despre cum să faci cumpărăturile pentru noul an de studii

Anul acesta este unul extrem de incert și dificil pentru părinți și școlari, dar, indiferent de aceste condiții, ne pregătim de școală în forță. Magazinele METRO Cash&Carry dau startul campaniei Back to School, aducând celor mici o gamă variată de rechizite, piese de birotică, precum și alte accesorii indispensabile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum să-ți pregătești piciul corect de școală? Iată câteva sfaturi de la specialiștii METRO:


Consultați profesorii înainte de cumpărături

Conform regulamentelor educaționale, actualmente, la momentul înmatriculării sau începerii anului școlar, fiecare pedagog trebuie să ofere o listă orientativă cu birotică și rechizite necesare școlarului, astfel încât să cumperi strictul necesar, fără excese.

Neapărat, verifică necesitățile cu privire la numărul de caiete, pixuri, învelitori de care are nevoie copilul tău, astfel încât să îi asiguri cantitatea optimă atât pentru lecții, cât și pentru activități extra-curs.

Fă liste și consultă-ți copilul!

Pregătiți-vă împreună de procesul de achiziții, astfel încât copilul să resimtă responsabilitatea viitoarelor cumpărături. Întreabă-l ce ar prefera în materie de design a biroticii și rechizitelor, ce gamă cromatică sau ce accesorii l-ar motiva să depună efort maximal la ore. Nu uita, în aceste momente se formează și simțul estetic al celui mic.

În prezent, există tot felul de game de produse cu siglele, logo-urile și imaginile eroilor preferați din serialele și desenele animate preferate ale copilului tău, așa că poți să-i faci o bucurie alegându-le.

Ține cont de vârstă și hobby-urile celui mic

Este extrem de important să-i dai copilului tău posibilitatea de a-și dezvolta competențele de creație, de imaginație. Respectiv, atrage atenția la rechizitele de birou multifuncționale în care acesta să găsească tot de ce are nevoie pentru a scrie sau a desena. Totodată, fă-i o rezervă cu acuarele, creioane de colorat sau plastelină, astfel încât să poată alterna studiile teoretice cu procesele de creație. Conform studiilor științifice, copilul, încă din perioada preșcolară, își poate dezvolta competențele inventive, dacă în activitatea sa va alterna cunoștințele teoretice și cele practice.

Un rol important trebuie acordat activităților fizice, de aceea nu le exclude din rutina celui mic, inclusiv pictura sau modelarea, jocurile de societate sau cele de echipă. În acest fel, piciul tău va învăța să socializeze eficace și să interacționeze corect cu alți copii.

Ordonează cumpărăturile alături de cel mic

Copilul tău este o personalitate, respectiv ține cont de această particularitate, chiar și atunci când îl pregătești de școală. Permite-i să-și aranjeze rechizitele și să le pună în spațiul său de studiu. În acest fel, va fi implicat pe deplin în studiu și se va simți mult mai matur, mai pregătit de școală.

Birotica și rechizitele sunt disponibile în oferta „Back to school” în perioada 13 august – 2 septembrie, în toată rețeaua de magazine METRO Cash&Carry. Vizitează-le  chiar acum și găsește cel mai mare sortiment de rechizite la cele mai avantajoase prețuri. Pregătește-ți școlarul de studii, alături de noi, în cele mai comode condiții.

METRO Cash&Carry – aliatul cumpărăturilor tale!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button