fbpx

foto | Condițiile meteo dau bătăi de cap. O ambulanță din Dubăsari, care mergea spre un bolnav, blocată în zăpadă

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 13 situații de deblocare și tractare a mijloacelor de transport pe traseele și drumurile din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele mai importante intervenții au avut loc în raioanele Anenii Noi, Dubăsari, Căușeni, Rezina, Ștefan Vodă, Bălți, dar și Criuleni.

Un pacient cu fractură din localitatea Cocieri, raionul Dubăsari, a chemat ambulanța, dar din cauza accesului dificil, serviciul medical nu reușea să ajungă. Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au ajutat medicii să transporte pacientul în siguranță la spital.

La moment toate drumurile sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă, iar toate sectoarele periculoase sunt monitorizate în permanență de către administratorii drumurilor și după necesitate se intervine. Potrivit Inspectoratului, pentru lichidarea consecințelor situațiilor de risc, pe parcursul ultimelor 24 de ore au activat peste 160 de salvatori cu 41 autospeciale de intervenție.

Articole asemănătoare

Back to top button