fbpx

foto | Chiar dacă e Cod galben de caniculă, nimeni nu a anulat ploile. Muncitorii lucrează și azi pentru curățarea colectoarelor pluviale

Deși meteorologii au emis pentru zilele acestea Cod galben de caniculă, reprezentanții municipalității au grijă ca sistemele de colectare și canalizare să fie curățate, pentru ca în momentele în care va năvăli ploaia, să nu mai existe riscuri de inundare pe străzile din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar și astăzi muncitorii sunt la datorie pentru a extrage nămolul, deșeurile și piatra care s-a depozitat de ani de zile în canalele de scurgere. Astfel, colectoarele și canalizările pluviale înnămolite sau astupate cu beton se curăță și în această zi fierbinte.

Primarul interimar Ruslan Codreanu a menționat că doar în ultima lună, circa 200 de mașini de nămol și piatră au fost evacuate din sistemele de scurgere pluvială din străzile Calea Ieșilor, Ghidighici, Călărași, Valea Morilor, Traian, Ion Nistor și Varnița.

Totodată, edilul a ținut să le mulțumească colegilor săi care lucrează pentru ca să nu mai avem apă pe străzi atunci când cad precipitații abundente.

Articole asemănătoare

Back to top button