fbpx

foto | „Cel mai frumos, comod și practic chipiu din lume”. Gheorghe Cavcaliuc solicită opinia cetățenilor referitor la noile accesorii ale polițiștilor

Gheorghe Cavcaliuc a anunțat astăzi care sunt cele cinci modele pentru noul chipiu al polițiștilor. De asemenea, șeful interimar al IGP a rugat cetățenii să se expună referitor la acestea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialul a menționat că elaborarea designului a fost realizată de Daniel Racovizza și a solicitat părerile publicului.

„Pe parcursul ultimilor luni am tot lucrat împreună cu maestrul Daniel Racovizza asupra schițării celui mai comod, practic și frumos chipiu din lume pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova. Cum credeți, care dintre chipiurile din imagini se potrivește perfect pentru noi, polițiștii? Vă îndemnăm să votați și vom fi bucuroși să primim aprecierile voastre, sau chiar și criticile constructive pentru ca obiectivul nostru să fie realizat!”, spune Cavcaliuc.

Potrivit șefului interimar al IGP, chipiul care va acumula cele mai multe puncte, ”va reprezenta baza după care ne vom conduce pentru a crea cel mai perfect chipiu polițienesc din lume”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button