fbpx

foto | Cei mai mari genii și artiști au ajuns în Moldova… în caricaturile unui german. „Peisajele sunt simfonii, iar vinul este peste tot”

Cine a zis că Albert Einstein și Elton John nu au vizitat Moldova? Chiar dacă nu au fost pe meleagurile noastre, aceștia „au făcut cunoștință” cu vinurile de la noi… în caricaturile unui artist german.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rupert Hörbst este cel care, impresionat fiind de vinul nostru, a decis să „invite” în caricaturile lui mai mulți artiști cu renume mondial, genii care vor rămâne în istorie să guste din aromatele băuturi, fie ele „alb sau roșu… Feteasca Albă sau Feteasca Neagră”.

„Vinificatorii din Moldova sunt genii. Peisajele din Moldova sunt adevărate simfonii, este vin peste tot. Vinul te face să cânți piese frumoase. Cineva mi-a zis că Elton John a avut un concert în Moldova… el era atât de inspirat de vinurile locale, că a scris această piesă… ”, sunt câteva dintre impresiile caricaturistului, care se pare că a vizitat anterior Moldova, luându-i „la control” postările de pe Instagram.

Rupert mai are diverse caricaturi care fac referire la pandemie, și nu numai.

Articole asemănătoare

Back to top button