fbpx

foto | Buchetul pe care îl dăruiești poate spune mai multe decât cuvintele. Cum să alegi florile potrivite de 8 martie?

Florile dăruite femeilor dragi reprezintă recunoștință, respect și dragoste puternică față de cele cărora le sunt destinate. Fiecare compoziție are o semnificație aparte, iar buchetele alese depind de statutul, caracterul și rolul femeii în viața celui care i le dăruiește. Mai mult decât atât, fiecare dintre ele transmite un anumit mesaj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a ușura sarcina bărbaților și a spulbera mai multe dileme legate de alegerea buchetului potrivit, în ajun de 8 martie ZUGO prezintă semnificația florilor și oferă câteva sfaturi celor care urmează să le facă surprize frumoase ființelor gingașe din viața lor.

Crinul, îmbătător și parfumat, atrage întotdeauna atenția. Un astfel de buchet este un elogiu adus frumuseții femeii iubite, iar bărbatul care îl dăruiește îi spune astfel că este doamna inimii sale.

Foto: florarienonstop.ro


Freziile
exprimă prietenie și sinceritate. Bărbații care le oferă demonstrează astfel cât de mult prețuiesc relația cu femeia pentru care le-au procurat.

Foto: orasulflorilor.allshops.ro


Garoafa
exprimă fidelitate veșnică și dragoste durabilă. Florile albe înseamnă iubire pură, cele roșii – pasiune înfocată, iar cele colorate în nuanțe pastelate exprimă regretul pentru greșelile făcute. Totuși, nu este recomandat să dăruiți garoafe, ele fiind asociate cu ritualurile funerare.

Foto: florarinonstop.ro


Irisul
exprimă înțelepciune, credință, dar și predestinare. Dacă un bărbat alege un astfel de buchet, acesta transmite femeii că ei sunt predestinați să rămână împreună pentru totdeauna.

Foto: livrareflorionline.ro


Lalelele
sunt limbajul universal al iubirii. Plantele abia îmbobocite transmit afecțiune și încredere, iar cele deja înflorite arată o dragoste matură.

Foto: Imod Flowers


Narcisul
exprimă respect, încredere și speranță. Odată dăruit, buchetul din aceste flori încearcă să spună că bărbatul nu este sigur de viitorul relației, dar și-ar dori să primească o șansă de-ai fi alături doamnei căreia i le-a oferit.

Foto: floria.ro


Orhideea
arată intenția bărbatului de a impresiona și de a cere ceva mai mult de la cea căreia îi dăruiește acestă floare.

Foto: bunches.co.uk


Trandafirii
, în funcție de culoarea lor, exprimă diverse trăiri și emoții: cei albi – respect și sinceritate; roz – gingășie și protecție; roșii – pasiunea înfocată, iar cei galbeni – gelozie și iubirea neîmpărtășită.

Foto: livrareflori.md

În dependență de vârstă, este recomandat ca domnișoarelor să li se dăruiască buchete vesele, realizate din flori multicolore precum: lalele, crizanteme, margarete. Femeile mature vor aprecia plantele mai deosebite, care pot provoca admirație și emoții. În acest caz alegeți iriși, crini, orhidee, sau alte plante deosebite sau exotice. Doamnele de vârsta a treia vor prefera florile care rezistă, deoarece le oferă posibilitatea de a le păstra mai mult timp. Optați pentru gerbera, trandafiri sau crizanteme.

ZUGO vă recomandă, indiferent de buchetele pe care le veți alege, să nu uitați să dăruiți femeilor flori nu doar de 8 martie, dar și în zile obișnuite, ca să le surprindeți frumos fără nicio ocazie. Spuneți-le cât mai des că le apreciați și le iubiți, iar ele se vor topi și vor topi inimi cu priviri și zâmbete.

Articole asemănătoare

Back to top button