fbpx

foto | Bilanțul accidentelor din ultimele zile: Cel puțin două persoane, inclusiv un copil, au decedat, iar altele 15 s-au ales cu traume

Mai multe accidente rutiere s-au produs pe traseele din țară în ultimele câteva zile. În urma acestora, cel puțin 2 persoane, dintre care și un minor, au decedat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 4 octombrie, la ora 15:50, un minor a fost tamponat de un automobil în satul Roșcana. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc, copilul de 11 ani traversa strada neregulamentar, prin spatele unui vehicul. Acesta a fost lovit de un automobil Ford, condus de o femeie de 59 de ani, care se deplasa cu viteză. Minorul a fost transportat la spital, dar nu a supraviețuit.

Ieri noaptea, la ora 1:30, un alt accident grav s-a produs la Drochia. Un șofer în stare de ebrietate, conducând un automobil de model Renault Megane, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal o ambulanță. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, conducătorul de la Urgență a decedat pe loc, iar alte patru persoane, printre care și bărbatul din automobil, au fost transportate la spitalul raional cu diverse leziuni. Ulterior, Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat că ambulanța staționa pe marginea drumului.

Foto: IP Drochia
Foto: IP Drochia

Totodată, ieri seara, la Băcioii noi s-au tamponat alte două vehicule. Accidentul a avut loc în jurul orei 18:45, iar în urma impactului 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit tvc.md, în unul dintre vehicule se aflau mai mulți copii.

Foto: tvc.md
Foto: tvc.md
Foto: tvc.md

Poliția investighează cazurile. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-au produs accidentele.

Articole asemănătoare

Back to top button