fbpx

foto | Avem sau nu nevoie de gherete în parcuri? Ruslan Codreanu cere sfatul chișinăuienilor

Primăria cere părerea chișinăuienilor referitor la subiectul comerțului ambulant în sezonul estival, deoarece opiniile se împart, unii spunând că nu trebuie să existe gherete în parcuri, iar alții le solicită pentru a putea procura produse răcoritoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, Ruslan Codreanu a declarat că a solicitat pretorilor să prezinte propunerile de amplasare a gheretelor în parcuri, reducând numărul acestora de la 140 de unități comerciale, până la maxim 40. Punctele comerciale vor activa din 1 iunie până la 30 octombrie și vor putea comercializa doar băuturi răcoritoare, înghețată și băuturi fierbinți.

Responsabilii de Primărie solicită și părerea locuitorilor capitalei, întrebându-i dacă numărul stabilit prevede prea multe sau, poate, prea puține puncte de comercializare. De asemenea, a fost elaborată o schemă orientativă a amplasării gheretelor în parcuri, pentru a ajuta chișinăuienii să-și formeze o opinie.

Cu triunghi sunt marcate locațiile unde va activa o singură gheretă, iar cu pătrat cele unde vor fi amplasate maximum trei gherete.

Articole asemănătoare

Back to top button