fbpx

foto | Au mai multe afaceri și promovează cultura. Cine sunt soțiile candidaților la fotoliul de președinte al Ucrainei?

Astăzi ucraineni își aleg președintele. Cei doi candidați sunt permanent în vizorul presei, dar în umbra lor rămân soțiile, despre care se cunosc mai puține lucrurile. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Soția lui Vladimir Zelenskii, Elena, este scenarista proiectului Kvartal 95, care i-a adus faima soțului său. Pe lângă activitatea artistică, potrivit presei străine, această mai este proprietara unei companii italiene care produce băuturi tari, dar și a casei de producții Фильм Херитедж. Totodată, Elena Zelenskaya ar avea o influență mare asupra soțului, acesta urmându-i întotdeauna sfaturile.

Foto: mk.ru
Foto: Elena Zelenskaya via Facebook
Foto: segodnya.ua

 

Soția lui Mihail Poroșensko, Marina, coordonează fundația de caritate a soțului său, dar și Fondul Culturii din Ucraina. Aceasta a fost surprinsă de presă făcând ordine în spații publice și a vizitat zonele de conflict din Ucraina. De asemenea, Marina Poroșenko a făcut relații publice și a creat imaginea președintelui regiunii Vinița.

Foto: proxy12.online.ua
Foto: spletnik.ru
Foto: prm.ua

Menționăm că ambele soții ale celor doi candidați au în proprietatea mai multe imobile, dar și terenuri de pământ, dar și dețin conturi bancare.

Articole asemănătoare

Back to top button