fbpx

foto | Au împărțit bucuriile și tristețile timp de 60 de ani. Un cuplu din Chișinău a sărbătorit 6 decenii de căsătorie

Când le-a fost bine au râs împreună, iar când au avut necazuri s-au susținut reciproc. Este vorba despre un cuplu din Chișinău, care a sărbătorit recent 60 de ani de căsătorie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu această ocazie, familia Grighel a fost invitată la Președinție, acolo unde au fost felicitați de președintele Igor Dodon.

„Le-am exprimat admirația pentru fidelitatea de care au dat dovadă unul față de altul. Am menționat că în cadrul Anului Familiei lansez inițiativa de a felicita cele mai longevive cupluri din cele peste 1600 de localități ale țării”, a spus Dodon. 

Capul familiei – Gheorghe a împlinit 80 de ani pe 8 decembrie 2018, iar soția sa, Tatiana, va celebra aceeași vârstă pe 13 septembrie.

Menționăm că evenimentul de celebrare a 60 de ani de căsătorie este denumită nunta de ametist. Ametistul este asociat cu stabilitatea, trăinicia, pacea interioară, calităţi dovedite din plin de cuplurile care au reuşit să reziste atâta amar de vreme. Drept daruri potrivite pot fi orice obiect pe gustul aniversaţilor, neapărat în nuanţe de mov.

Articole asemănătoare

Back to top button