fbpx

foto | „Au construit un mini hotel”. Ruslan Codreanu, nemulțumit de Centrul de instruire a medicilor din Vadul lui Vodă

Ruslan Codreanu este nemulțumit de Centrul de instruire a medicilor din Vadul lui Vodă. Primarul general interimar susține că va cere sprijinul Consiliului Municipal pentru a schimba destinația acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook Codreanu a scris că sub pretextul unui centru de instruire pentru medici, anumiți oficiali, cărora nu le-a publicat numele, ar fi construit un mini hotel în care să se adune un cerc restrâns de oameni pentru a se odihni.

Primarul interimar a mai menționat că instituția a fost dată în exploatare din 2016, dar nu aici nu s-ar fi organizat încă nici un curs. Totodată, Codreanu a făcut referire la grădinițele și instituțiile medicale, care nu au condiții pentru a activa eficient.

„În timp ce au lăsat spitale cu utilaje învechite și cu WC-uri deplorabile, școli cu mucegai în clase și mobilier din anii 70, grădinițe în care plouă, unii și-au făcut condiții de lux la Vadul lui Vodă cu 15 milioane de lei. Din 2016, de când a fost dat în exploatare, niciun curs de instruire organizat. Voi cere sprijinul CMC pentru a schimba destinația acestui centru, astfel încât într-adevăr cadrele din medicină, din educație, dar și asistenții sociali să beneficieze de cursuri de formare profesională, de cercetare sau să primească vizitele colegilor din străinătate pentru schimb de experiență”, declară oficialul.

 

Articole asemănătoare

Back to top button