fbpx

foto | Atunci când dragostea și creativitatea joacă hora: Un chișinăuian aflat peste hotare și-a surprins soția în secret timp de 3 săptămâni

S-a aflat în deplasare peste hotare trei săptămâni, timp în care nu a uitat că acasă a rămas cineva drag, care îl așteaptă să se întoarcă. Vorbim despre Petru Cliofos, chișinăuianul care și-a surprins jumătatea așa cum puțini oameni o fac.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Petru a pus la cale o idee pe cât de trăsnită, pe atât de ingenioasă: să-i livreze soției sale câte o surpriză timp de 21 de zile în care va lipsi de lângă ea.

„A fost o intenție frumoasă care am vrut să o realizez de la distanță și care a lăsat multe reacții din partea celor din jur: și pozitive, și negative, dar important este că soția a fost satisfăcută”, ne-a spus Petru.

Pentru că se afla la sute de kilometri distanță, chișinăuianul a apelat la ajutorul a 10 prieteni, care au devenit pentru câteva zile curieri anonimi.

„Soția lucrează într-un laborator, așa că băieții lăsau cadourile la recepție și rugau să i le transmită, apoi repede fugeau de acolo ca să nu fie zăriți”, a mai adăugat Petru.

Printre surprizele pe care moldoveanul le-a pregătit soției sale se numără flori, ciocolate, bilețele cu mesaje originale, pizza în formă de inimă, dar și altele. Destinatara surprizelor și-a dat seama în cele din urmă cine stă în spatele cadourilor anonime, pentru că, spune Petru, „altcineva să facă așa chestii nu s-a găsit”.

Articole asemănătoare

Back to top button