fbpx

foto | Aterizare de urgență pe aeroportul din Chișinău. Defecțiuni tehnice, descoperite la bordul avionului Chișinău-Moscova

O aeronavă Airbus A320 E-00001, care aparține companiei aeriene Fly One, a întrerupt de urgență zborul pe care îl efectua spre Moscova. Măsurile au fost luate din cauza unei defecțiuni tehnice descoperite la bordul avionului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce își continua zborul deasupra Republicii Moldova, căpitanul echipajului a hotărât să întrerupă cursa spre Aeroportul „Vnukovo” și să facă cale întoarsă spre Chișinău. Avionul a făcut câteva cercuri mici deasupra Ucrainei, după care a aterizat, fără alte probleme, pe aeroportul din Chișinău.

După aterizare și verificarea tehnică repetată, Runway08 a anunțat că, de fapt, avionul a avut indicații eronate la sistemul de FLAPS. Ulterior, aeronava a fost supusă unui zbor de test, în urma căruia inginerii companiei au înlăturat defectul, și aeronava urmează să decoleze în scurt timp spre „Vnukovo”.

De asemenea, Runway08 a publicat și discuția dintre controlorii de trafic aerian și piloții cursei Chișinău-Moscova, care se aflau încă printre nori, iar materialul poate fi audiat aici.

Articole asemănătoare

Back to top button