fbpx

foto | Are doar un singur rinichi, dar funcționează doar în proporție de 10%. Ionuț te imploră să-l ajuți să trăiască

La ai săi 1,6 ani, Ionuț nu a prea cunoscut terenul de joacă, asta pentru că își petrece mai toate zilele pe patul de spital. Micuțul are doar un singur rinichi, dar și acesta funcționează doar la nivel de 10%.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„La 38 de săptămâni de sarcină a fost diagnosticat cu un singur rinichi. După ce am născut am urmat un șir de investigații unde a fost stabilit diagnostica de anomalie congenitală renourinară, agenezia rinichiului pe dreapta, pielonefrită recidivană. IRC, gr II”, povestește mama copilului, Irina.

În iarna anului 2018 Ionuț a fost operat, însă la nici un an de la intervenție mai are nevoie de una foarte costisitoare în străinătate, cât și de o reabilitare îndelungată.

„Unica noastră șansă este această operație, băiatul meu face crize foarte des. Operația și reabilitarea ne va costa în jur de 20.000 euro, este o sumă peste posibilitățile noastre. Unică și marea noastră speranță sunt oamenii ce ne vor ajuta”, mai spune Irina. 

Până acum s-au adunat aproape 5000 de euro, iar familia lui Ionuț speră că cei cu inima mare îi vor mai oferi o mână de ajutor. Cei care doresc să-i susțină pot dona online aici sau pe conturile bancare indicate mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button