fbpx

foto | Ar putea sportul să-ți schimbe viața? Cinci povești uimitoare care te vor convinge să îl practici

Ajungi într-un moment când realizezi că nu-ți trăiești viața așa cum ți-ai dorit? Poți chiar să ai un post de muncă bine plătit, o familie care te susține, copii fericiți, însă ceva nu merge bine. Te întrebi unde greșești și ce îți lipsește. Probabil ar fi vorba de sport. De ce? Pentru că un simplu abonament la sală de forță te poate face să te simți mai bine, atât fizic, cât și emoțional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă duci lipsă de motivație și crezi că nu ai nevoie de aceste schimbări, îți prezentăm cinci povești fascinante ale sportivilor care au răspuns provocărilor și au refuzat să se dea bătuți.

  1. Kieran Behan, gimnast, Irlanda

Imaginează-ți că ți s-a spus că niciodată nu vei mai putea să mergi pe propriile picioare. Despre asta a fost anunțat sportivul Kieran Behan, un gimnast originar din Irlanda, după operația de înlăturare a tumorii de pe coapsă la vârsta de 10 ani. Și-a revenit extrem de greu, iar în timpul reabilitării a dezvoltat pasiunea pentru gimnastică.

Astfel, el a decis să facă tot posibilul pentru a ajunge campion olimpic. După 15 luni de aflare în scaunul cu rotile și exerciții de reabilitare, Kieran și-a luat un abonament la sală și cu încăpățânare și-a continuat eforturile în atingerea visului său, iar în 2011 a devenit campion în categoria atletică la Challenge World Cup.

  1. Michael Jordan, jucător de baschet, SUA

Michael Jordan este adesea numit cel mai bun jucător de baschet din toate timpurile. Când era foarte tânăr, nici măcar nu credea în talentul său. A fost eliminat din echipa de baschet din liceu, chiar dacă petrecea ore întregi în sala de sport. De fapt, Jordan și-a numărat eșecurile din toată cariera sa și acestea includ 300 de jocuri pierdute, plus o lovitură câștigătoare de 26 de ori. În pofida acestora, a reușit să găsească rețeta succesului și să-și construiască o carieră de invidiat.

  1. Bethany Hamilton, campioană în surfing

Bethany Hamilton, originară din Hawaii, până la vârsta de 7 ani deja știa să cucerească valurile. În 2003, a avut loc o tragedie teribilă: un rechin i-a mușcat brațul stâng. Când și-a revenit, el și-a promis să nu-și plângă nenorocirea și să se întoarcă pe placa de surf. O altă persoană s-ar fi resemnat cu acest destin, dar nu Bethany. După doar 26 de zile, ea naviga din nou pe valuri! Acum tânăra se află printre primele 50 de surfiste din lume. De asemenea, a câștigat premiul întâi în Divizia Exploratoare pentru Femei din Campionatele Naționale NSSA.

  1. Muhammad Ali, boxer, SUA

Considerat cel mai faimos boxer din toate timpurile, Muhammad Ali, a câștigat multe premii, cum ar fi Golden Glove și o medalie de aur olimpică la jocurile din 1960 de la Roma. După ce s-a retras din ring, și-a dedicat viața filantropiei și a organizațiilor caritabile, în special a celor legate de boala Parkinson de care a suferit. De la vârsta fragedă de 12 ani a decis să învețe să se apere când niște răufăcători i-au furat bicicleta. După sute de ore petrecute în sala de sport, sportivul și-a asumat riscurile calculate și a rămas o inspirație pentru multe generații.

  1. Michael Phelps, înotător, SUA

Michael Phelps este considerat cel mai bun înotător olimpic din istorie. Nimeni nu a crezut că o singură persoană poate câștiga opt medalii de aur la un singur joc olimpic, dar Phelps a reușit și a adunat 19 medalii olimpice, dintre care 15 sunt de aur. Remarcabil este faptul că, în copilărie, a suferit de ADHD (tulburare hiperchinetică și deficit de atenție), suportând tot felul de tratamente. Chiar dacă persoanele cu această tulburare sunt neliniștite, impulsive, acestea au o capacitate incredibilă de a rămâne extrem de concentrate pe o activitate interesantă. Canalizându-și energia și concentrarea, Michael a reușit să exploateze latura pozitivă a afecțiunii sale, devenind un înotător cu succes mondial.

După cum ai aflat, orice schimbare poate să-ți influențeze viața în cel mai neașteptat mod. Un simplu antrenament într-o sală de sport din Chișinău îți va aduce satisfacție pe termen lung, fără să muți munții din loc.

Începe schimbarea cu pași mici și înscrie-te la Aquaterra – locul unde îți poți materializa visele. Fie vrei să-ți modelezi corpul, fie să cauți un bazin în Chișinău, ești invitat să-ți petreci serile sau diminețile într-o sală echipată cu toate cele necesare pentru un sport de calitate. Sună acum la 022628000 și află toate detaliile despre abonamentele centrului.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button