fbpx

foto | Aprecierile continuă. Gestul polițistului care a vorbit în limba română, salutat cu o diplomă

Preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Unirea – ODIP”, Vlad Bilețchi, a oferit o diplomă de onoare polițistului de patrulare, cunoscut pentru faptul că a refuzat să vorbească în limba rusă cu un locuitor al UTA Găgăuzia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vlad Bilețchi a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care a ținut să menționeze numele polițistului și să îl felicite pentru gestul său, prin care a dat dovadă de patriotism și dragoste de țară. În acest context, unionistul a completat felicitările și mulțumirile sale cu o diplomă de merit care urmează să o înmâneze eroului.

„Cred că toată societatea îl cunoaște sau cel puțin a auzit despre polițistul patriot – Andrei Rotaru. Considerăm că astfel de polițiști, tineri și curajoși sunt un exemplu demn de urmat și oferă tuturor o speranță că nu este totul pierdut și că mai avem caractere și personalități în această așchie de țară. I-am oferit o diplomă de onoare, drept dovadă a unui înalt patriotism, dragoste de neam și Țară. Să rămâi la fel și să le transmiți și tuturor colegilor aceleași valori și principii!”, a scris Vlad Bilețchi.

Amintim că pe rețelele de socializare, a devenit viral un video în care este surprins un polițist în timp ce discută în limba română cu un șofer din Găgăuzia. Ofițerul de patrulare a refuzat să vorbească în limba rusă, menționând că nu este obligat.

Foto: Vlad Bilețchi via Facebook

CITEȘTE ȘI:

Articole asemănătoare

Back to top button