fbpx

foto | Anunțul neașteptat al unei actrițe din Vampire Diares. „E o perioadă în care optimismul pare greu de găsit”

Actrița din The Vampire Diaries, Candice Accola King, a mărturisit că e din nou însărcinată, în timpul podcastului ei – Directionally Challenged.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a spus că a așteptat ceva timp până a le da vestea și fanilor: „Am vrut să mă asigur că atât eu, cât și copilul suntem bine”.

Actrița este însărcinată în cinci luni și a povestit că perioada de carantină și toate „celelalte surprize ale anului 2020” au fost o adevărată provocare, transmite people.com.

„E o etapă atât de minunată, o perioadă în care optimismul pare destul de greu de găsit”, a declarat în cadrul podcastului și colega lui Candice, Kayla Ewell.

Actrița din serialul fantasy a concluzionat prin a spune că s-a simțit foarte ciudat în momentul în care a împărtășit vestea cu familia și prietenii, fiindcă nu putea primi îmbrățișări din cauza situației tensionate din lume.

Candice Accola și Joe King, chitaristul trupei The Fray, s-au căsătorit în New Orleans în 2014 și au adus pe lume o fetiță, Florence May, doi ani mai târziu. Artistul în vârstă de 40 de ani mai are încă două fiice dintr-o relație anterioară.

Articole asemănătoare

Back to top button