fbpx

foto | Amanda Seyfried își surprinde fanii! Celebra actriță a adus pe lume un băiețel

Renumita actriță Amanda Seyfried și soțul său – Thomas Sadoski – au devenit părinți pentru a doua oară. Vestea a fost anunțată recent și a luat prin surprindere fanii, căci vedeta nu a dezvăluit faptul că este însărcinată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actrița a adus pe lume un băiețel, numele căruia nu a fost dezvăluit, iar momentul emoționant a fost anunțat prin intermediul unei organizații de caritate – We at War Child și INARA. O fotografie cu noul membru al familiei, de asemenea, a fost atașată în cadrul postării, iar acum câteva ore – Amanda a postat o imagine din timpul sarcinii.

Amanda și Thomas s-au căsătorit în martie 2017 și mai au o fetiță de 3 ani – Nina. Încă de atunci, lângă ei a fost mereu mama actriței: „Mama mea locuiește cu noi. Viața mea este minunată pentru că este al treilea părinte pentru noi. Sunt atât de norocoasă – știu că sunt. Când fiica mea se trezește, fie vine în camera noastră, fie coboară. Și dacă noi dormim, este grozav, pentru că poate sta cu mama mea. Se trezește devreme”.

Amanda Michelle Seyfried este o actriță și cântăreață americană. În copilărie a fost model și a cochetat și cu scrierea și interpretarea muzicală, ea și-a început cariera publică de la 11 ani. Printre filmele celebre în care a jucat și care sunt urmărite și astăzi sunt: „Scrisori către Julieta”, „Dragul meu John”, „În timp” și multe altele. Thomas Sadoski este actor american de scenă, film și televiziune. Este cel mai cunoscut pentru rolurile sale de Don Keefer în serialul HBO The Newsroom și ca Matt Short în serialul de televiziune Life in Pieces

Back to top button