fbpx

foto | Aeroportul Chișinău, îmbrăcat în straie pascale. Cum au fost întâmpinați pasagerii de către Iepuraș?

În preajma sărbătorilor de Paști, Aeroportul Internațional Chișinău a dat culoare prin decorațiuni de sărbătoare și surprize deosebite pentru cei care vin acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Casa” zborurilor a fost îmbrăcată în straie pascale, decorațiunile fiind amplasate în zonele terminalelor. Încăperea a fost încălzită cu mari compoziții florale, ouă și iepurași multicolori.

Atât micuții pasageri, cât și cei mai mari călători au fost întâmpinați cu emoții și îmbrățișări împărțite de mascotele de Iepurași, invitați de organizatorii Aeroportului.

„Am ales sa dăruim cadouri celor mici, și anume dulciuri, carioce și carnete. Iepurașii au împărțit 1500 de astfel de daruri. Facem în fiecare an acest gest”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Aeroportului, Olga Botnari.

Pentru unii, ouăle de ciocolată au fost primele daruri din ajun și primele bucurii care i-au surprins plăcut chiar la sosirea pe pământul moldovenesc.

„Vin din Sankt Petersburg, împreună cu familia mea, pentru a petrece aici sărbătorile de Paști. Acasă e mai bine, pentru că pot vorbi limba română. A fost neașteptată și plăcută surpriza iepurașului”, a spus o micuță pasageră.

Pasagerii au fost felicitați într-un mod special și de către Serviciul Vamal, care a împărțit iepurași de ciocolată și zâmbete calde.

„Deja pentru al patrulea an consecutiv continuăm frumoasa tradiție de a felicita toți călătorii cu ocazia sărbătorilor pascale. De asemenea, am pregătit dulci surprize și pentru micii participanți la traficul transfrontalier. Anul acesta am pregătit 20.000 de felicitări și 2000 de iepurași de ciocolată”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Serviciului Vamal, Cristina Rău.

Administrația Aeroportului a mai menționat că evenimentul are menirea să recreeze atmosfera de sărbătoare și să schițeze fericirea pe fețele pasagerilor.

Articole asemănătoare

Back to top button