fbpx

foto | Accident teribil la Căușeni. Trei persoane au decedat, iar alta este în stare gravă

Un accident rutier grav a avut loc dis-de-dimineață. Tragedia s-a produs la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca, în jurul orei 08:10.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul a avut loc din cauza ciocnirii violente între două mașini: Peugeot și Opel Zafira, iar în urma impactului – trei persoane s-au stins din viață, iar alta este în stare gravă și a fost transportată de urgență la spital. Totodată, automobilele au fost grav avariate.

Serviciile de urgență au fost solicitate la fața locului. Potrivit oamenilor legii, în accident au murit doi bărbați de 19 și 32 ani și o femeie de 27 ani.

Cauza preliminară a producerii accidentului ar fi viteza în condiții de vizibilitate redusă. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Poliţia Națională vă atenționează despre faptul că traficul rutier pe drumurile naționale se desfăşoară cu dificultate în condiţii de ceaţă densă. Astfel, recomandăm participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării:
– Reduceți viteza de deplasare, potrivit condiţiilor de drum;
– Evitați depășirile în condiții de vizibilitate redusă;
– Efectuați manevrele în trafic doar după o temeinică asigurare;
– Reglați corespunzător oglinzile retrovizoare;
– Conectați luminile de întâlnire și cele de ceaţă ale autovehiculelor.

„Totodată, avertizăm pietonii, bicicliştii şi căruţaşii despre faptul că în condiții de ceață sunt mai greu vizibili în trafic, de aceea atenționăm despre obligativitatea purtării îmbrăcămintei cu elemente fluorescent-reflectorizante”, transmite IGP.

Articole asemănătoare

Back to top button