fbpx

foto | Accident grav în raionul Strășeni: O mașină s-a inversat, iar alta a ajuns în șanț. Care este starea șoferilor?

O mașină a ajuns în șanț, iar alta s-a inversat în apropiere de satul Tătărești, Strășeni. Accidentul a avut loc ieri, oamenii legii fiind alertați în jurul orei 17:25.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție, Silvia Vetcu, ne-a comunicat că, fiind la volanul unui BMW și deplasându-se spre Nisporeni, un tânăr de 29 ani ar fi efectuat manevră periculoasă de depășire, tamponând lateral-stânga un alt vehicul de model Lancia. Celălalt automobil era condus de o femeie de 43 ani, care mergea spre Chișinău.

În urma impactului, șoferul din BMW a pierdut controlul volanului, lovind din spate un Volkswagen. Vehiculul urma să ajungă la Călărași, iar în salon se afla șoferul, în vârstă de 22 de ani, dar și un pasager de 31 de ani.

Cele două persoane din Volkswagen au fost transportate la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme, iar restul cetățenilor implicați în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, testul alcoolscopic a stabilit că persoanele care șofau nu erau în stare de ebrietate.

Articole asemănătoare

Back to top button