fbpx

foto | A „zburat” direct într-un gard, doborând și un stâlp de electricitate. O mașină, avariată grav în urma unui accident produs la Ungheni

Un accident violent a avut loc în această dimineață pe strada Ștefan cel Mare din Ungheni. În jurul orei 08:20, două automobile s-au lovit cu putere, una dintre ele fiind proiectată în gardul unei gospodării, doborând și un stâlp de electricitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, preliminar, accidentul ar fi avut loc din cauza unui șofer de 27 de ani, care se afla la volanul unui autoturism de model Renault Megane. Vrând să efectueze o depășire neregulamentară, acesta ar fi tamponat o altă mașină de model Honda Civic, condusă de o șoferiță de 28 de ani.

Ulterior, mașina ar fi derapat de pe șosea, doborând un gard al unei gospodării, dar și un pilon de electricitate. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Supuși testului alcoolscopic, s-a stabilit că ambii șoferi nu consumase băuturi spirtoase.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului, iar șoferul vinovat va fi sancționat conform Codului Contravențional al Republicii Moldova.

Foto: news.ungheni.org

Articole asemănătoare

Back to top button