fbpx

foto | A ajuns cu microbuzul în gardul unui muzeu din capitală. Isprava unui bărbat, după ce ar fi furat vehiculul chiar de la un cunoscut de-al său

Un bărbat, aflat la volanul unui microbuz pe care l-ar fi furat de la un cunoscut de-al său, a ajuns cu vehiculul în gardul Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 21:45, la circa 15 minute distanță de apelul primit de oamenii legii, în care un chișinăuian anunța despre furtul respectivului automobil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, șoferul de 32 de ani era în stare de ebrietate. Acesta a urcat la volanul microbuzului de model Mercedes, parcat pe strada A.Sciusev, și a decis să se plimbe prin oraș. Ajuns la intersecția străzii Serghei Lazo și Mihail Kogălniceanu, șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieșit de pe carosabil, a distrus balustrada de pe marginea străzii și s-a oprit în gardul Muzeul National de Etnografie și Istorie Naturală.

„La fața locului s-a stabilit că cei doi sunt cunocuți și ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. Pe numele bărbatului care a provocat accidentul a fost pornit un proces penal pentru răpirea unității de transport, dar și o cauză penală pentru că a urcat în stare de ebrietate la volan”, a declarat Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Foto: Duca Victor via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button