fbpx

foto | 5 Kamaz-uri donate de ruși, expuse în centrul capitalei. Șoferii – supărați pe ambuteiaje, iar unii internauți amintesc de ajutorul românesc întâmpinat sub pod

Cele cinci autospeciale de model Kamaz, donate de autoritățile rusești, au ajuns la Chișinău. ACestea au fost expuse în această dimineață centrul capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare, nervii șoferilor au fost puși la încercare, deoarece pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt s-au format ambuteiaje. Serviciul InfoTrafic anunța în această dimineață că se circulă cu dificultate pe bd. Ștefan cel Mare tronsonul străzilor Ciuflea – A. Puşkin.

În același timp, unii internauți au amintit autorităților că ajutorul de 3,5 milioane de euro, oferit de România, a fost primi sub podul din Cartierul Telecentru, învinuind astfel conducerea orașului de presupuse duble standarde. Mai mult, mulți dintre ei susțin că ar fi vorba despre o acțiune realizată în contextul campaniei electorale.

Cele cinci mașini pentru deszăpezirea drumurilor și întreținerea infrastructurii rutiere din capitală fost donate Chișinăului de Întreprinderia Unitară de Stat „Ecotehprom” din Moscova. Vehiculele au fost prezentate în centrul capitalei.

Amintim că, în luna mai, România a oferit Moldovei ajutor umanitar în valoare de 3,5 milioane de euro, adus cu 20 de camioane la Chișinău. Evenimentul de primire a echipamentelor și medicamentelor s-a organizat atunci sub podul din cartierul Telecentru al capitalei.

Articole asemănătoare

Back to top button