fbpx

foto | 120 de copii din Grătiești au participat la o cursă inedită pe două roți. Cei mai norocoși s-au ales cu biciclete, echipament sportiv și bani

Cea de-a VI-a ediție a cursei pe biciclete VeloHora, organizată anual în comuna Grătiești, a adunat duminică, 2 iunie, 120 de copii pentru care mersul pe două roți nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tinerii s-au aliniat la Start dornici să parcurgă cu entuziasm cursa de aproximativ șase kilometri pregătită de organizatori. Pentru mulți dintre participanți traseul – drumul dus-întors din Grătiești până în Hulboaca – nu a fost unul surpriză, pentru că și-au încercat rezistența pe biciclete și în anii trecuți.

VeloHora 2019 a avut drept slogan „Cu bicicleta schimbăm planeta”, idee pe care organizatorii își doresc să o promoveze cât mai mult în rândul tinerei generații, încurajând și localnicii mai în vârstă să se deplaseze pe două roți, cel puțin dintr-un sat în altul.

Cursa s-a încheiat cu o tombolă, unde cei mai norocoși copii au câștigat biciclete, echipamente sportive, dar și bani.

Evenimentul a fost organizat de mai mulți locuitori ai comunei Grătiești, printre care Guzun Grigore Guzun, Tatiana Gutium, Serghei Gutium, dar și de A.O „Prosperitatea Baștinei”, în parteneriat cu „Motoland” și „Boiar”.

Foto: Grigore Guzun

Articole asemănătoare

Back to top button