fbpx

Fondatorul trupei The Prodigy, despre moartea solistului: „Fratele nostru, Keith, și-a luat viața”

Fondatorul The Prodigy, Liam Howlett a confirmat faptul că Keith Flint, solistul trupei, s-ar fi sinucis. Formația a transmis un mesaj după moartea vocalistului pe pagina oficială de Instagram și Twiter, în care își exprimă durerea în legătură cu decesul colegului lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liam Howlett a confirmat, în mesajul publicat pe Instagram, că Flint și-ar fi luat viața:

„Știrea este adevărată, nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața, în decursul weekendului. Sunt șocat, nervos, confuz și cu inima frântă. Odihnește-te în pace, a scris acesta.

Și pe pagina de Twitter a trupei a fost publicat astăzi un mesaj în care membrii The Prodigy își exprimă șocul și tristețea:

„Cu șoc și o tristește profundă confirmăm moartea fratelui și prietenului nostru cel mai bun, Keith Flint. Un adevărat pionier, inovator și o legendă. Îi vom simți lipsa. Vă mulțumim că ne respectați intimitatea în această perioadă”, au scris aceștia.

Keith Flint, solistul Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Corpul artistului a fost descoperit în locuința sa din Essex, transmite digi24.ro.

„Am fost chemați la adresă luni dimineață, la ora 08:10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Essex.

Keith Flint a devenit o figură simbolică în muzica britanică, din anii ’90, datorită spectacolelor sale pline de energie, dar și pentru aspectul lui fizic distinctiv. The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică care s-a remarcat cu melodii precum: „Firestarter”, „Breath”, „No Good”, „Out of Space” sau „Voodoo People”.

Articole asemănătoare

Back to top button